Feeds RSS

Order2 K (^_^)

Love You XOXO!

Thursday, November 27, 2008

~Da stOry cOntinUeS~

Luke Mably Pictures, Images and Photos


Luke Mably??owh...love everything bout him...i love him..dhla cukupla ckp pasl dia.its not that i can meet him anyway..
tp karakter dia mmg seswai la ngn watak yg dia pgg tu..mmg secocok la.
dia pn da mmg ala-ala anak raja, ngn his figure, accent and the way he talks.
jgn slah faham, this is my first time tgk cite ni la(mst korang kate 'cite ni da lama la,nape baru skrg na cite?')hahaha ni kali ke-2 sy tgk cite ni.dulu mase emma suggested me to watch this movie, i refuse gak la..tp bile tgk terus terpikat smpai nak nek jemu telinga miss prettyinpink tu m'dgrnye..na wat camane, da try download,.sadly, limewire xde cite tuh...hhuhuuhu.
then mase g jenjalan kt KBmALL ri tu, ternmpk la dvd cite ni..murah2 jer.so pe lg i terus grab n carry jela..biarpn mase tu sesen, sekupang pn xde tp tetap amik gak sbb kad kedit umi ade...ngeh3..pe nyer anak ler sy neh..hehehhe skali skala belanje gn credit card pe slhnyer kn?? hahahaha..
okla mls da nk menulis..
xoxo,
Gossipgirl

0 comments: