Feeds RSS

Order2 K (^_^)

Love You XOXO!

Tuesday, January 11, 2011

::Geram juge ngn org yg selfish neh!::

Hari-hari ku sangat la bosan dan suram.
Alrite, esaimen xde, sgt bagus.
Aku sgt la suke.
Enjoy je, xyah nak pikir ape.
Printer pn relax je compare ngan sem lepas, my printer da rusak da pon.
Sian dia.
Tamat da la kot riwayat dia berkhidmat utk aku.
.R.I.P ye mr.printer.
Though I knw maybe leh repair lagi tp aku malas la nak kilik printer tu g low yat.
Hmm, very the tiring je lorhh.
Nanti2 beli je baru, kan.
Wekk, mcm la skrg ni aku byk kemain duit nye kanzz.
u ols maw dengar ini cerita ka?
aku bkn la maw big big kan story mori ni lah...
tp utk peringatan kpd mereka yg me'rule' kan clas or jd kk utk particular subject tuh.
td, after finished ethics class ngn Dr. Razak (dia ni suke membebel).. laki taw.
oppss. xbaik taw ngate kat lecturer, xberkat ilmu nti. ngeee.

at nine thirty tu supposedly got Simulated Teaching.
we ols pn bergegas la ke class tu wlpn kami awl half an hour.
as we got there, a guy came to asking lebey krg gini laa;

man: u ol ni cls Dr. Ju ke?
we ol: ha ah.
man: oh..dia mc hr ni..class cancel.
we ol: ooohhhh...

mule2 tu xla rs hangin sgt, ms tu aku lupe kot yg cls tu ade kk.
yelah, yg sepatutnye in charge pasal ni.
inform to others this important things to all.
xde la ktorg tersipu-sipu malu ngn abg tu td.
dlm hati dia mst, "dak2 ni xtaw ke dorg xde cls?, xkn lecturer xgtaw?"
hmm...mcm ktorg ni xamek kisah plak psl what things going on kan...

mslhnye ade je kk tp xde pn nk send out messages say something.
we thought class pn run as usual je la.
serumah dorang xplak g, fosho la sbb dorg da taw.
kami2 je la yg lost, xtaw pape.
so, ape cerr?|




Madah berapi:
Be responsible of what u assigned for if you want to be respected by people..like me.


4 comments:

kyox said...

sayangku..kk tu woo kan? serumah xpi tu aku dan housemates kan? baiklah biar saya explain...1st thing, kami kuar lewat dari bilik razak tu...time kami kuar tu tinggal adah yg masih sembang ngan razak kot...org lain dah blah habis dah...so bila kami kuar, jumpa fiq ngan sophian kata kelas dr Ju cancel..bila tanya saper cakap, diaorang cakap ANI yg cakap...yes ANI your housemate...so kita pun xsure, kita pun tanya KK WOO kita la, dia cakap dia pun xtau..so ok fine, kita pun naik p kelas tu, tgk kat luar ada letak notis kata kelas cancel..oh ok..so kita pun blah la...KK got no SMS from Dr JU ok? ok tats part 1..part 2, kalau nak salahkan orang selfish, plz la check dulu kebenarannya..jgn ikut sedap mulut jer...kalao ikut senang nk salahkan kk, time DR JU minta volunteer KK naper semua buat derk jer? Woo dah kira sacrifice sendiri nak buat KK...KK dpt aper?Markah extra? silap hrbln kena jd kambing hitam member2 dan lecturer jer la...so kalau nak dapat berita terkini, kenala sendiri jadi KK..btl x? Part 3...alah kelas tu dekat jer pun..bukannya korang jalan dari apt korang pastu br tau kelas cancel..nie kelas dekat jer, kalao serious xdiberitahu itu pun nk hangin? biaq btl...kalao dtg dr rumah leh la aku paham..ni?

Madah berapi: Be responsible on your word..terlajak perahu leh undur...terlajak kata? harap maklum...

Me CiK HanAn VioLeT said...

haiyaa teh..ape ni? mmg la ak hangin tp xde la sampai nk maki2...adoi..rilek la..ok, mmg ak xtaw woo pon xtaw psl ni.. tp entry ni bkn berkait utk menjatuhkan sape2..just ak nk luahkan ape yg jd hr ni.. korg jgn la terase..ish..
erm to teh n his housemates, ak mintak maaf la kalu korg terase ati ngan ape yg ak ckp dlm entry ni...to woo, thanks sbb sudi jd kk kami..tp sesungguhnya entry ni hanye utk mengisi mase lapang n cerita ap yg jd hari ni..xde niat nk bt org skit ati or ape..

Me CiK HanAn VioLeT said...

n btw: madah berapi tu khas utk sape2 yg penah bt cenggini, ak xckp secare spesifik pn ditujukan utk sape2... hmm..

kyox said...

ye la mmg nani x maki2 tp selfish is a strong word you know? mmg xmenjatuhkan saper2 tp bila dah talk about kk and his housemates, automatically the word selfish applies on us..appologize accepted, teh pun x tersinggung, cuma nak explain.