Feeds RSS

Order2 K (^_^)

Love You XOXO!

Saturday, March 12, 2011

Ben Ashaari : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN



Smentara tgu nak perform solat, ak terbelek2 blog Ben Ashaari, pasal segmen dia ni..
Cam berminat lak nk join..Soklan2 yg ak kna jwb..Sape2 nk join klik kt ats tu utk details...


Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
Selama yang ak berbelog ni, rsnye sume ikhlas je.. xde lg la yg bg komen yg menyakitkan hati, menyentuh sanubari ke ape.. so far so good. Hopefully, sampai bile-bila la kan sape2 yg suka bace belog ak ni ikhlas bg komen.. ;)

Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa?
Ek? BLogger laki malu ek nk letak gambar? Ermm, bg ak la depends atas org tu la nak letak gmabr dia ke x.. Tapi watpe nak malu kan, kite berbelog untuk tambah kenalan n teman, so elok la kalu letak gmbr..kan senang bile org g belog kite, org taw,''oh, ni empunya blog ni"..Walaubagaimanapun, setakat yg ak BW, follow2 blog ni..cuma ade 3,4 blog je yg xletak gambar..yg len sume ade..kalau ade pn yg malu tu mungkin dia xsuka publisiti kot? ahaks~

Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
Laki pn cam pompuan gak, untuk bercerita ape yg dorang da lalui seharian, or dlm hidup..Kongsi2 cite.. Share2 info yg ramai org xtaw.. Ade gak yg berbelog untuk bundle mcm kwn ak, Pok Mat n promote brg2 elektronik cam Fikry.

Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?

Mungkin sbb blogger perempuan ramai sgt kot skrg ni..Ade tu seawal usia 12 thun pn da ade blog..so, bile ade blogger laki yg BW, ramai la yg excited nak follow..hehe..pendapat ak je la.. hehe. Tapi ok ape, means skrg ni technology is not only for grown up but also for young kids..Asalkan pandai manage time ok la... ;)

Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..

Bukan nak bodek ke ape, tp sejak ak follow beliau, ak always view dia nyer posts.. sape dia?
Ben Ashaari for sure..

Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..Tough question. Haha! Entah la, mungkin something yg more manly la kot.. footballers posters ke, cars ke, yg ptg bukan yg bunga2 la unless it is dedicated to someone special..exceptional la..pergh, gentleman kn ak..hehe.. :) tu la kot...haa, background kaler2 gelap, ungu ke, hitam ke, nmpk ganas sket..ahah!!Lucu plak ak rase... Dah2, bek ak stop sblm lg byk ak berimaginasi... zass!!

4 comments:

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

very nice blog..suka blog ni..sweet like tuannya..

tq ha sbb sudi singgah my blog..

kali ni segmen BA kak x join sbb br join segmen jelajah blog kategori ibu haritu..kali ni seronok baca jawapan org jer..

Cik Sue said...

singgah sini dr segmen En Ben...

salam kenal... =D

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog En.BA =)